Tuesday, 6 November 2012

Genting + Sunway + Wet World= TerBaek!!! Part 2





Salam alayk,,

0k,, Now,, we're going to part 2 ,, uhuk uhuks,,  
Before 1/11/2012

Nak citer pasal tempat penginapan,,
Herm,, kiterang dibahagikan,, satu dorm 8 orang,,  tapi dorm aq 9 ,,
Dalam dorm,, tak yah citer ar,, macam kanak-kanak riang,, *peace,, hehe
Haha,, punya la sejuk gile sampai ke tulang sum sum .. Ceh,, Tapi mmg sejuk pun,, Yela,, bayangkan,, dalam tu,, 2 kipas 2 air-cond
Siap gaduh ngan Myra lagi,, dia tak kasi off kipas,, Pastu dia tidur,, Aku ngan Mimir tidur lambat sikit,, Kami berfoya-foya dulu,,  Curi line wifi,, hehe ,, 0n9 + tgk citer barbie ,, jahat ek? Ngee~ 
Dah nak tidur tu,, aku ngan Mimie pakat tutup kipas,, Lantak ko la Myra ,, nk marah ke ape ke ..

Last-last esoknya,, SEJUK GILERRRRRRRRRRRR..... Selubong ngan selimut pun still beku,,
Ni nasib baiklah aku offkan kipas,, kalau x,, alamatnye betul-betul beku la kami bersembilan nampaknya,, :P 
....
Next stop is





Sunway Pyramid Ice,,,

Haha,, aq, eli , myra , and sape nta,, tertinggal lift, Kiterang ingat dah sampai,, Wee~~ Hahah,,, Yg kat dalam lift tu,, Main naik turun naik turun pulak,, Hehehehe, Yela,, First time tgk lift mahal,, kat hotel semalam tu,, lift murah je,, :P..

Kat ice-skate,, Huh~ Pegang dinding  je,, takdenye nak skate bagai,, Pegang kon,, Lawak tengok Hajar la,, Dengan kon,kon tu sekali dia bawak gi skate ,, BHAHAHA XD ,, Lawak giler,, Aku ni pulak, Asyek jatuh je,, Susah doh nk stable kan diri,, Entah bape banyak kali aku nakk terlanggar ngan Zaeem, riyadh, Saufi and so on,, Aku lebih rela jatuh atas ais then langgar dyerang,, Adoi!! Sakit,,, Basah seluar aq duduk atas ais tu,, :) Macam baby baru nk belajar jalan,, That's us.. 
see aq terduduk., haha,, 

 

time ni Akmal cakap kat aq,, "ko men skate gune kaki ke seluar?" What the,,? =,=

Papepon,, Best la,, oh ye,, Kami beli Glove RM8,, haha,, nasib la kene beli,, Kalo tak,, tak de maknenye,,   Me punye warne pink+ purple,, Comel!!

Dah,, Stop citer pasal Ice-skating,, Ade masa kite jumpe ea? Papepon,, Dah,, aq dh penat,, Nanti aq sambung ea,, Tunggu aw,, Let's cekidout,, in the next entry,, :)


bored,, 

No comments:

Post a Comment