Wednesday, 30 November 2011

Amazing Facts about My Class

 Here some 'amazing' fact that I once discover about my class




*Notice b0ard kat belakg kelas ,takkan pernah bertahan kecantikan+kekemasannya lebih dari satu hari.Walaupun selalu ditegur oleh cikgu-cikgu,Lebih-lebih Teacher Asiah binti Smoh but it still remain the same.. Bukan kami tak usahasama..Tapi bila kami 'menceriakannya' sahaja..mesti akan tercabut!! dan kami pun fade up dan biarkan sahaja. Sebagai balasan atas kemalasan kami,terpaksalan kami menadah telinga mendengar k0men2 negatif dari pelbagai pihak.. Dan yg selalu terkena org yg duduk kat belakg..<<<Aq dan Lulu la tu!!! *skema gila ayat!! 
*Pelajar yang gelak paling hebat dalam batch >>Imran Bidin 
*Nama Paling panjang dalam batch >> Muhammad Zaeem Firdaus Bin Mokhtar Ashari 
*Pelajar yang paling pandai dalam batch >> Ridzwan Tahir 
*Pelajar yang pecah rekod batch dari kelad Daie -> Mujahid(Skip kelas Adib,Hadi,Arif,Alim) >> Azamuddin Azmi 
*Kelas yang memiliki pengawas lelaki paling ramai >>6 orang pengawas (Ridzwan,Zul,Aiman Razin,Azam Khair,Saufi & Riyadh) 
*Pelajar yang paling suka bawak bekal dari rumah >> Syahmi Hisyam 
*Kelas yang memiliki pengawas satu-satunya pengawas perempuan Perdagangan & Keusahawanan>> Syamimie Zainal 
*Kelas yang selalu tak ada kat kelas(Pergi library,makmal,bilik SAL,makmal sain,bangkel) 
*Kelas yang paling senyap mengalahkan kwsn kubur(Pernah diberi gelaran PERKUBURAN 2 MUJAHID) 
*Pelajar Perempuan yang paling tinggi dalam batch >> Shahirah Majlan 
*Kelas yang memiliki hanya satu budak luar perempuan >> Nadia Syafiqah 
*Satu-satunya kelas yang menggunakan k0mbinasi warna coklat + krim untuk baju kelas
*Satu-satunya kelas yang memiliki pelajar yg mendapat 9A ..<< 12 org 
*Satu-satunya kelas yang memiliki keputusan paling cemerlang.. 
*Satu-satunya Pelajar yg dapt pergi ke pertandingan peringkat Kebangsaan dalam batch>> Ain 
*Pelajar yang paling suka bace buku Sain (nuklear) dalam batch >> Farah nadia 
*Pelajar paling tak suka ambil gambar dlam batch >> Atika
 Tu je yang aq tau.. Btw.. Bukan aq nak bangga dengan kelas sendiri tapi setiap kelas ade Amazing factnye sendiri kan??????

By the way,kelas aq hebat sebab kami ade peljr :



Yg Understanding = Zaeem
Yg hebat gelaknya = Imran
Yg plg pandai = Ridzwan
Yg pendiam = Azam Azmi
Yg suka tlg Cikgu = Zul
Yg suke tid0r = Aiman Rauf
Yg plg panas baran tapi 0k = Hakim
Yg gila bola = Irfan
Yg suke bawa bekal = Syahmi
Yg puteh = Aiman Razin
Yg helpfull = Riyadh
Yg Stylish= Saufi
Yg suka kacau org = Suhayl
Yg comel = Azam Mahat
Yg suke bahas =Azam Khair
Yg serious tapi kecoh =Aten
Yg Happy Go Lucky = Eli
Yg suke aj0 org = Aqis
Yg tak suka ambik gambar = Tika
Yg sopan = Nisa
Yg friendly = Anan
Yg Cute = Pipah
Yg suke novel = Aina
Yg kind =Huda
Yg suka senyum = Mimie
Yg bising = Shikin
Yg suke k0rea = Myra
Yg cakap ade slang Arab = Ain
Yg suka kawad = Lulu
Yg suke bace buku = Farah
Yg pemalu tapi kec0h = Zarifah
Yg baik hati = Nadia

1 comment: